Nätverket GÄRDA

GÄRDA är ett nätverk för kvinnor boende eller verksamma i Grangärdebygden. Det startades 2004. Bland medlemmarna finns kvinnliga företagare, medföretagande kvinnor, föreningsverksamma, företagsamma och allmänt aktiva kvinnor i olika åldrar.
Vi representerar tillsammans en fantastisk mångfald av, nuvarande och tidigare, yrkes- och livserfarenheter. Ett nätverk som stärker gemenskapen mellan våra olika byar.

Vi blir gärna fler!
Varmt välkommen att kontakta någon av oss så berättar vi mera.
 
Marianne Gottfridsdotter Nåhem
0730-860063, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Agneta Eriksson
070-5100335, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 
Nätverkets medlemmar är ofta involverade i det som händer i Grangärdebygden, eller så ser vi till att det händer!
 
Hjärtsäkerhet 
Under vintern 2011/2012 genomförde nätverket en insamling för inköp av tre stycken hjärtstartare för att höja säkerheten i bygden. En apparat finns på ICA i Grangärde och en på Coop i Sunnansjö. Dessa två är permanent placerade och registrerade i det nationella hjärtstartarregistret. Den tredje hjärtstartaren är mobil och finns placerad i Grengehuset. Den kan hyras för en liten kostnad av föreningar/organisationer i Grangärdebygden vid aktiviteter eller arrangemang av olika slag. (50kr/dag eller 100kr för helg/alt 3 dagar). 

Gärdanätverket äger och ansvarar för nämnda tre apparater och ser till att batterier och elektroder byts. En av ”Gärdorna” - Gun Eriksson som är hjärtsköterska håller i detta. Bokning görs i god tid hos Grengehuset på 0240-640018 alternativt hos Marianne eller Agneta.Exempel

  • Företagsbesök
  • Studieresor
  • Föreläsningar
  • Festmiddagar
  • Hjärtsäkerhet