Nätverket GÄRDA

GÄRDA är ett nätverk för kvinnor boende eller verksamma i Grangärdebygden. Det startades 2004. Bland medlemmarna finns kvinnliga företagare, medföretagande kvinnor, föreningsverksamma, företagsamma och allmänt aktiva kvinnor i olika åldrar.
Vi representerar tillsammans en fantastisk mångfald av, nuvarande och tidigare, yrkes- och livserfarenheter. Ett nätverk som stärker gemenskapen mellan våra olika byar.

Vi blir gärna fler!
Varmt välkommen att kontakta någon av oss så berättar vi mera.
 
Gärdamammor 
Marianne Gottfridsdotter Nåhem
0730-860063, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Agneta Eriksson
070-5100335, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 
Nätverkets medlemmar är ofta involverade i det som händer i Grangärdebygden, eller så ser vi till att det händer!
 
Hjärtsäkerhet 
Under vintern 2011/2012 genomförde nätverket en insamling för inköp av tre stycken hjärtstartare för att höja säkerheten i bygden. En apparat finns på ICA i Grangärde och en på Coop i Sunnansjö. Dessa två är permanent placerade och registrerade i det nationella hjärtstartarregistret. Den tredje hjärtstartaren är mobil och finns placerad i Grengehuset. Den kan hyras för en liten kostnad av föreningar/organisationer i Grangärdebygden vid aktiviteter eller arrangemang av olika slag. (50kr/dag eller 100kr för helg/alt 3 dagar). 

Gärdanätverket äger och ansvarar för nämnda tre apparater och ser till att batterier och elektroder byts. En av ”Gärdorna” - Gun Eriksson som är hjärtsköterska håller i detta. Bokning görs i god tid hos Grengehuset på 0240-640018 alternativt hos Marianne eller Agneta.Exempel

  • Företagsbesök
  • Studieresor
  • Föreläsningar
  • Festmiddagar
  • Hjärtsäkerhet